رفتار کاربر و تاثیر آن بر سئو
درک رفتار و رفتار کاربران در هنگام تعامل با یک وب سایت نقش مهمی در موفقیت تلاش های سئو دارد. اما چگونه می توان این اقدامات را پایش و ارزیابی کرد؟ همچنین، چگونه می توان رفتار کاربر را درک کرد و تجربه کاربری را بهبود بخشید؟ در این مقاله مهمترین علائم برای کاربران این وب سایت توضیح داده می شود. با خواندن این مقاله، با این موضوعات آشنا خواهید شد:
این شاخص های رفتاری دقیقا چیست؟
آنها چه بینش و درکی در مورد کاربران ارائه می دهند؟
چگونه می توان این شاخص ها را اندازه گیری و تحلیل کرد؟
چگونه می توان این شاخص ها را بهبود بخشید؟
همچنین توضیح می دهیم که چگونه ساختار وب سایت و سرعت بارگذاری بر رفتار کاربر و رابطه بین هدف جستجو و الگوهای رفتاری تأثیر می گذارد.
رفتار کاربر و تاثیر آن بر سئو
رفتار کاربر به تمام اعمال و تعاملاتی اطلاق می شود که بازدیدکننده قبل و در حین بازدید از وب سایت انجام می دهد و شامل موارد زیر است:
- مطالب و محتوایی که خوانندگان پست کرده اند.
- نحوه پیمایش کاربران در صفحات وب.
- نقاطی که کاربران صفحه را ترک کرده و سایت را ترک می کنند
ردیابی و نظارت بر رفتار کاربران به درک بهتر الگوهای تعامل و رفتار کاربر با وب سایت و شناسایی موانع، نقاط قوت و جذابیت های وب سایت برای کاربران کمک می کند. جهت اطلاع دقیق از دوره های asp.net در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
رفتار کاربر و موتورهای جستجو
موتورهای جستجو از الگوریتمهای پیچیده برای رتبهبندی نتایج استفاده میکنند الگوریتمها یک عامل کلیدی در رتبهبندی و نمایش نتایج جستجو هستند اگرچه نحوه دقیق کار این الگوریتمها حتی برای متخصصان سئو دشوار است، اما این دانش عمومی است که موتورهای جستجو دادهها را برای سئو جمعآوری و تجزیه و تحلیل میکنند. گوگل با بیش از 90 درصد سهم از بازار جستجو مهمترین موتور جستجوی جهان است. جهت اطلاع دقیق از دوره های مربی آموزش الکترونیکی در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
خوشبختانه، گوگل در مورد نحوه جمع آوری اطلاعات کاملا شفاف است. گوگل از برنامه های خودکار به نام روبات یا خزنده برای شناسایی و فهرست بندی صفحات وب استفاده می کند. اطلاعات دریافتی در پایگاه داده ای به نام Index ذخیره می شود. وقتی کاربران جستجو می کنند، درخواستی را به این پایگاه داده ارسال می کنند و الگوریتم های گوگل آن را مرتب می کنند و نتایج را بر اساس معیارهای رتبه بندی متفاوت برمی گرداند. گوگل از بیش از 200 عامل برای رتبه بندی نتایج جستجو استفاده می کند. گوگل در معیارهای تجربه کاربر تخصص دارد. در اینجا نشانه ها وجود دارد:
شرط بندی کلیک کنید
شکاف برگشت
حجم فروش
کانال ناوبری
مدت زمان هر جلسه (مدت زمان جلسه)
تعداد جلسات
این شاخص ها نشان دهنده کیفیت تعامل کاربر با سایت است. گوگل و سایر موتورهای جستجو شاخص های تعامل کاربر را در نظر می گیرند تا اطمینان حاصل کنند که نتایج نمایش داده شده نیازهای اطلاعاتی کاربر را برآورده می کند و محتوای ارائه شده مربوط به او است.
تعامل کاربران با صفحات ارائه شده توسط گوگل اطلاعات بیشتری را در اختیار الگوریتم های آن قرار می دهد. به عنوان مثال، اگر تعداد زیادی از کاربران بلافاصله پس از ورود به صفحه آن را ترک کنند، ممکن است محتوای عبارت «بهترین کفش» چندان مهم نباشد. گوگل این مشکل را تشخیص داده و این صفحه را در نتایج جستجو کاهش می دهد. جهت اطلاع دقیق از دوره های ورد در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
معیارها و شاخص های رفتار مصرف کننده
معیارهای رفتار کاربر اطلاعات مهمی هستند که نحوه تعامل بازدیدکنندگان با یک وب سایت را نشان می دهند. ردیابی این معیارها می تواند به بهبود تجربه کاربر، افزایش نرخ تبدیل و بهبود رتبه بندی جستجو کمک کند. بنابراین مهم است که نکات مهم در استراتژی سئوی خود را تعریف کرده و آنها را رعایت کنید.
نرخ کلیک (CTR)
نرخ کلیک (CTR) یک معیار مهم برای اندازه گیری تعداد کاربرانی است که روی پیوند وب سایت در صفحه نتایج جستجو کلیک می کنند. CTR نسبت تعداد کلیک روی یک لینک و تعداد بازدید از پیوند در صفحه را با نتایج جستجو (نمایش) بیان می کند. به عنوان مثال، اگر پیوند صفحه 2000 بار در نتایج جستجو ظاهر شود و فقط دو بار کلیک شود، CTR آن صفحه 0.1٪ خواهد بود. CTR بیشتر به معنای جذابیت بیشتر صفحه برای کاربران است. جهت اطلاع دقیق از دوره های پروتکل TCP IP در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
نرخ پرش (Bounce Rate)
نرخ پرش میزان کاربرانی را نشان می دهد که بدون تعامل با صفحه وارد وب سایت می شوند و از آن خارج می شوند. نرخ پرش بالا به معنای تجربه بد کاربر است و گوگل آن را یک علامت رتبه بندی منفی می داند. بنابراین، کاهش نرخ پرش از طریق بهینه سازی صفحه و محتوا می تواند به بهبود رتبه و جذب کاربران کمک کند.
نرخ تبدیل (conversion rate)
ابتدا باید معیارهای تبدیل را برای سایت و کسب و کار خود تعریف و مشخص کنید. تبدیل ها می توانند اشکال مختلفی داشته باشند. بستگی به اهداف سایت دارد. و شامل اقداماتی است که بخشی از سفر مشتری یا قیف بازاریابی است، به عنوان مثال ثبت نام برای یک خبرنامه. پر کردن فرم تماس یا افزودن یک کالا به سبد خرید تبدیل به حساب می شود. برعکس، تبدیل ها می توانند شاخص های مالی مهمی مانند خرید آنلاین یا اشتراک در یک سرویس باشند.
هنگامی که نقاط تبدیل خود را شناسایی کردید، می توانید آنها را با استفاده از شاخص نرخ تبدیل ردیابی کنید. برخلاف یونیورسال آنالیتیکس، گوگل آنالیتیکس توانایی ردیابی دو نوع نرخ تبدیل را ارائه می دهد: نرخ تبدیل جلسه و نرخ تبدیل کاربر. نرخ تبدیل کاربر درصدی از کاربرانی است که در هنگام بازدید از یک وب سایت اقدام مورد نظر خود را انجام می دهند. نرخ تبدیل جلسه درصدی از جلسات فعال است که منجر به هر نوع تبدیل شده است. جهت اطلاع دقیق از دوره های پی اچ پی در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
نرخ خروج (Exit Rate)
نرخ خروج نشان می دهد که چند درصد از بازدیدکنندگان یک صفحه خاص پس از مشاهده آن صفحه، سایت را ترک می کنند. این معیار صرف نظر از اینکه کاربر چند صفحه دیگر را مشاهده کرده است، تنها خروجی ها از آخرین صفحه را شمارش می کند. به عنوان مثال، اگر کاربری پس از ورود به صفحه اصلی، صفحه مقاله ای درباره فراری باز کند و از آنجا خارج شود، خروج از صفحه مقاله فراری در نظر گرفته می شود. نرخ خروج از تقسیم تعداد خروجی ها بر تعداد بازدید صفحه بدست می آید. جهت اطلاع دقیق از دوره های پاورپوینت در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
نرخ بازگشت (Retention)
Retention Rate یا گزارش حفظ کاربر در Google Analytics (نرخ بازگشت)، تعداد کاربران جدید و بازگشتی را نشان می دهد که در یک بازه زمانی از سایت بازدید کرده اند. کاربر جدید به شخصی اطلاق می شود که برای اولین بار در آن دوره وارد سایت می شود. از طرف دیگر، کاربر بازگشتی شخصی است که بیش از یک بار به طور همزمان از سایت بازدید می کند.
به طور معمول، سایت های تازه ایجاد شده در نتیجه فعالیت های بازاریابی اولیه برای تبلیغ سایت، کاربران جدید بیشتری نسبت به کاربران بازگشتی دارند. پیش بینی می شود با گذشت زمان و تکمیل سایت، تعداد کاربران بازگشتی افزایش یابد، اما شاخص خاصی برای این امر وجود ندارد و سایت باید اهداف خود را مشخص کند و بر جریان بازدیدها نظارت داشته باشد. جهت اطلاع دقیق از دوره های برنامه نویسی ویژوال سی در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
سرعت صفحه و تجربه کاربری
همه ما تجربه کلیک روی یک لینک در یک سایت برای یافتن پاسخ یک سوال را داشته ایم، اما سایت بسیار کند بارگذاری می شود. حس خوشایندی به کاربر نمی دهد. به همین دلیل سرعت بارگذاری صفحه بسیار مهم است. اگر صفحات به سرعت بارگذاری شوند، سایت کاربرپسندتر می شود. اما اگر صفحه کند باشد و بارگذاری آن دشوار باشد، کاربران احتمالا به آن امتیاز منفی می دهند و سایت را ترک می کنند. این می تواند نرخ پرش را افزایش دهد و بر رتبه سایت تأثیر منفی بگذارد. جهت اطلاع دقیق از دوره های برنامه نویسی اسکرچ در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
هدف از جستجو چیست؟
هدف جستجو به هدف اصلی جستجوی کاربر در موتور جستجو اشاره دارد. به عبارت دیگر، “چی” جستجوی کاربر است. اگرچه هدف جستجو معیاری برای رفتار کاربر در نظر گرفته نمی شود، اما با رفتار کاربر مرتبط است. شناسایی هدف جستجو می تواند به شخصی سازی صفحات برای کاربران کمک کند. چهار نوع اصلی هدف جستجو عبارتند از:
هدف اطلاعاتی: کاربر می خواهد اطلاعاتی به دست آورد یا به یک سوال پاسخ دهد.
هدف ناوبری: کاربر به دنبال یک سایت یا صفحه خاص است.
هدف معامله: کاربر قصد خرید یک محصول یا خدمات را دارد.
هدف تجاری: کاربر در مرحله تحقیق پیش خرید است.
نمونه ای از هدف اطلاعاتی زمانی است که کاربر عبارت “چگونه گوجه فرنگی را پرورش دهیم” در گوگل جستجو می کند. اگر قصد کاربر معامله ای باشد، می تواند عبارت «از کجا بوته گوجه فرنگی بخرم» را جستجو کند. مهمتر از همه، هدف از جستجوی کاربر ممکن است در طول سفر کاربر تغییر کند، زیرا آنها ابتدا اطلاعات را جستجو می کنند و سپس تصمیم به خرید محصول یا خدمات می گیرند. جهت اطلاع دقیق از دوره های HTML در کرج با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید .
دیدگاهتان را بنویسید